FamilyPlan Fortuna

Kære FamilyPlan

Jeg ELSKER Jeres kalendere! De får virkelig min hverdag til at hænge bedre sammen med 3 børn og en bedste og mig selv <3
Cecilie

Nu kan jeg ikke undvære den

Da jeg flyttede hertil for nogle år siden, hang FamilyPlan hos min nabo. De var så glade for den, at jeg besluttede mig for også at prøve den. Det var det bedste, jeg havde gjort længe! Den er fantastisk. Nu kan jeg ikke undvære den. Tak FamilyPlan.
Mange hilsner Eva

Mine børn elsker klistermærkerne

Tak til Familyplan. Som enlig far har jeg nok at se til med 3 skønne unger. Vi har rigtig mange aktiviteter og takket være Familyplan og de mange klistermærker, har vi altid overblik over, hvem der skal hvad og hvornår. De huslige pligter sidder med klistermærker i skemaerne, så der er ingen skænderier, når der skal dækkes bord osv. Det er den bedste kalender, jeg kan anbefale.
Hilsen travl far til tre

Super super kalender

Jeg fatter ikke, jeg har kunnet leve uden. Jeg vil ikke kunne leve uden denne kalender, da der snart er familieforøgelse igen. Overblik er guld værd!
De bedste hilsner Line

Fantastisk kalender

Jeg arbejder med børn af udviklingshæmmede forældre, og denne kalender vil virkelig gøre hverdagen mere synlig og struktureret. Den er nem og overskuelig for hele familien. Vil helt sikkert ud og investere i en til eget brug. God sommer.
Hilsen Lone

Ikke til at undvære

Når først den er kommet indenfor døren, er den ikke til at undvære!

Med venlig hilsen, en yderst tilfreds familie

Club Plansen login

Gå til netbutik
Artikler
Vi støtter
FamilyPlan® er et registreret varemærke, og kalenderen er patenteret og brugsmodelreg. // Copyright © Forlaget Fortuna ApS 2008-2013 // All rights reserved. Patented.