FamilyPlan Fortuna

Julemærkefonden

Støt Julemærkefonden. Det gør vi !
FamilyPlan® støtter Julemærkefonden i 2011, 2012 og 2013. Værdien svarer til min. kr. 80.000,- pr. år.

Børn skal mærke livet - ikke mærkes af det!
Et Julemærkehjem er et midlertidigt hjem for børn, der har brug for at få hjælp til at bryde en ond cirkel. Børnene bor på et af de 4 Julemærkehjem i ca. 10 uger.

Her lærer man en sund livsstil både mht. kost, motion og den måde, man behandler hinanden på. Såmtidig får barnet styrket troen på sig selv og får redskaber til at undgå mobning og isolation.

Vil du også støtte Julemærkefonden, kan du gøre det sammen med FamilyPlan®, hvor du kan donere beløb fra kr. 50. Hele beløbet ghår ubeskåret til Julemærkefonden, og der er ikke gebyrer af nogen art. På forhånd tak for din støtte.

           Klik her for at støtte Julemærkefonden med 50 kroner

           Klik her for at læse mere om Julemærkefonden

 

Danske HospitalsKlovne

Danske HospitalsKlovne gør en nyttig og meget undervurderet indsats på børneafdelinger rundt om på danske hospitaler.

Desværre er de ikke på finansloven, og må derfor klare sig ved økonomisk hjælp fra private sponsorer, donationer og anden støtte fra både private og firmaer. Og det er ikke altid helt let.

FamilyPlan® støttede i 2003 Danske HospitalsKlovne og igen i 2008/09.

For mange, svært syge børn er HospitalsKlovnen den ven, der kan mildne de slemme indtryk fra et hospitalsophold der kan opstå med mange undersøgelser af - set med barnets øjne - vildt fremmede, der trykker der, hvor det gør ondt og derfor opleves stærkt ubehageligt.

Skal barnet gentagne gange udsættes for "ubehageligheder", kan sådanne undersøgelser eller f.eks. blodprøvetagninger være meget svært for sygehusets personale at få foretaget på barnet på en måde, der er værdig for alle parter. I sådanne situationer hjælper HospitalsKlovnen både barnet og hospitalets personale.

Club Plansen login

Gå til netbutik
Artikler
Vi støtter
FamilyPlan® er et registreret varemærke, og kalenderen er patenteret og brugsmodelreg. // Copyright © Forlaget Fortuna ApS 2008-2013 // All rights reserved. Patented.