FamilyPlan Fortuna

Udfyld felterne for at blive medlem i Club Plansen. Det er gratis at melde sig ind, og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Når du har udfyldt alle felterne med korrekte oplysninger, klikker du på "Registrer". Herefter behandles dine oplysninger for at sikre, at ikke to brugernavne elller e-mail adresser er identiske.

Flere medlemmer af samme husstand kan sagtens være medlemmer af Club Plansen, men de skal benytte hver deres Brugernavn og Password, ligesom de skal benytte hver deres e-mail adresse.

Efter behandling af dine oplysninger vil du se en meddelelse på skærmen om, at du er indmeldt som medlem eller, at dine indtastede oplysninger ikke er helt i orden.

Nogle af de fordele, medlemskabet giver dig, forudsætter, at vi kan sende Club Plansens Nyhedsbrev til dig via e-mail. Med accept af Club Plansens betingelser giver du derfor tilladelse til, at vi må kontakte dig via e-mail.

Husk at læse medlemsbetingelserne inden du melder dig ind.

Dine oplysninger

Felter markeret med * skal udfyldes.

Fulde navn *

Adresse *

Postnr *

By *

Telefonnummer *

Mobilnummer

Fødselsdato*

e-mail *

Brugernavn *

Kodeord *

Gentag kodeord *


Jeg accepterer medlemsbetingelserne for Club Plansen *

Club Plansen login

Gå til netbutik
Artikler
Vi støtter
FamilyPlan® er et registreret varemærke, og kalenderen er patenteret og brugsmodelreg. // Copyright © Forlaget Fortuna ApS 2008-2013 // All rights reserved. Patented.